Magyar / English

.

 

 

 

 

 

A BARSONY GALLERY megalapításával a Casati Galériában 2012. tavaszán megkezdett sikeres és sokszínű kortárs képzőművészeti, kulturális tevékenységünket folytatjuk. A galéria a Casati Galéria utódjaként alakult meg 2013. nyarán. Weboldalunkon megvalósult és tervezett programjainkat mutatjuk be.

 

A szellemi közösségépítést, a kortárs képzőművészet szereplői közötti folyamatos kommunikációt segítjük, annak érdekében, hogy a vizuális kulturára nyitott közönség egyre szélesebb rétegéhez jussunk el és, hogy maguk a művészek is megújuló kontextusban tudják megmutatni alkotói tevékenységüket.

 

A Lengyel Intézet felkérésére 2013-ban megalapítottuk a LATARKA GALÉRIÁT ahol már nemzetközi partnerekkel, művészekkel dolgozunk együtt. A galéria fontos célkitűzése, hogy egyre szélesebb közönség felé nyisson, a kortárs művészetek nyelvét minél tágabb értelmezésben tegye elérhetővé. Ezért a kiállítások mellett interaktív programokat szervezünk a látogatók, művészek, művészeti szcéna résztvevői között.

.

Tematikus és csoportos kiállításokon kívánjuk bemutatni a magyar és nemzetközi kortárs képzőművészet legszélesebb spektrumon kommunikáló művészeit, művészeti törekvéseit.

.

 

.

.

 

..

 

..

 

..

..